30 Nisan 2009 Perşembe

ANNE BENİM KULAĞIM HASTALANDI

Öykü'nün bebekliğinden bu yana kulaklarıyla başı dertte. En ufak bir gribal enfeksiyonda kendimizi KBB'de buluyoruz. Ama bugüne kadar hiç böylesine ciddi boyuta gelmemişti sıkıntılarımız. Öykü yaklaşık 1 haftadır çokta iyi duyamıyor. İşitme testleri yapıldı ve sonuç,sağ kulakta Otit'e bağlı olarak %70 oranında bir işitme kaybı olarak belirlendi.
Doktorumuz Öykü'nün kulağına tüp takılma zamanın geldiğinin haberini verdi bize.
Yaşı küçük olduğu için genel anestezi ile yapılacak bu operasyon ve bu arada da geniz etimizden de kurtulacağız muhtemelen. Muhtemelen diyorum çünkü henüz o kararı tam anlamıyla vermedi doktorumuz. Umarım herşey iyi olacak.

Dünya da nice hastalıklar ve nice hasta olan çocuklar var biliyorum. Ben bir anne olarak tedavisi mümkün olabilecek bir hastalığa bile bu kadar üzülüyorsam, o çocuklar ve anneleri için sadece sağlık ve sabır dileyebiliyorum.

Öykü'den bu kadar bahsetmişken,

İŞTE ÖYKÜ:)

15 yorum:

özii dedi ki...

Öyküyü kocaman öpüyorum ve geçmiş olsun diyorum. Bu kulak rahatsızlığı bu yaşlarda çok sık karşılaşılıyor. Korkma ama tüp takılması gerçekten çok büyük bir iş değil. Kısa sürede geçecektir.

cesetizleri dedi ki...

çok sevimli maşallah.. ve tabii güzel bir genç kız adayı :)
geçmişler olsun inşallah sorunsuz halledilir bir çırpıda.

esrarengiz şeyler dedi ki...

Geçmiş olsun Şulecim, acil şifalar diliyorum.. Henüz evli değilim cocuğum da yok ama seni anlayabiliyorum, annemden dolayı tabi ki.. Ama için rahat olsun herşey yolunda yürür;)
Öykü'yü yerime öp, çok tatlı maşallah;)

ŞuŞu dedi ki...

öziiciğim,çokk teşekkür ederim. evet çok sık görülen bir rahatsızlık haklısın. Ve tüpün takılması Öykü için en iyisi.

Bu arada hemen öpüyorum öykücüğü :)

ŞuŞu dedi ki...

cesetizleri, teşekkürler ederim.bu güzel iltifatları hemen öyküye ileteceğim. zaten onun için birileri güzel iki laf etsin yağları erir benim kızımın:)

ŞuŞu dedi ki...

Esracığım canım,çokkk teşekkür ederim.

Annen çok şanslı en azından daha erken anlayabilmişsin onu:)
Benim anlamam biraz zaman aldı çünkü:))
Hatta şimdi bile ara ara 'yaaaa bak anne olmak böyle bir şey işte' diye söyler:))

Öyküye öpücüğünü iletiyorum hemen :)

Sibelbek dedi ki...

Şulecim çok geçmiş olsun, çok çabuk atlatırsınız inşallah.
Gelişmelerden muhakkak haberdar et bizi, imkanımız olursa geçmiş olsuna bile geliriz, öperiz o güzel kızın yanaklarından, maşallah deriz :)

Geveze dedi ki...

çok sevimliymiş ya... xo xo
çok çok çok geçmiş olsun diyorum, acil şifalar diliyorum...

Nurgül dedi ki...

Şuşu'cum büyük geçmiş olsun.. Çocuklara hastalık hiç yakışmıyor ama kime ne zaman ne olacağı belli değil.. Evet çaresiz hastalığa tutulan çocuklar için ebeveynleri kahroluyordur. Allah'tan sizin çaresiz bir dert değil.. Tekrar geçmiş olsun,Acil şifalar dilerim. Öykü'cük te pek şekermiş, öpüyorum güzel yanaklarından :)

ŞuŞu dedi ki...

sibelciğim,teşekkür ederim canım. Ankaraya yolun düşerse her zaman beklerim tabi ki. Tibeti çokk öpüyorum bende:)

ŞuŞu dedi ki...

Chatty Cat,çokk teşekkürler :)

ŞuŞu dedi ki...

chou-chounur, teşekkür ederiz.
Öykü'nün yanaklarından öptüm bile :)

Bende tüm hasta olan çocuklara acil şifalar diliyorum. Umarım bir an önce sağlıklarına kavuşurlar.

lavantin dedi ki...

Şulecim bugün gelebildim ziyaretine Çok aMA ÇOK geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum.Bitkilerle birşeyler yapabilirsin sanırım.Bağışıklık sistemini güclendirerek bir araştır istersen .Ben de yardımcı olabilirim.Öykü nün yanaklarından öperim.Kızım Cey onunla oynamak istiyor. bana diyor ki Anne bu ablayla oynayabilirmiyim:))

ŞuŞu dedi ki...

lavantin, en son doktor kontrolümüzde 1 aylık bir süre daha tanıdı o arada antibiyotik ve burun spreyi kullanacak ve 1 ay sonra tekrar seyrine bakılacak.

evet aslında bu zaman zarfı içinde bitkisel birşeyler kullanabiliriz fakat benim bu konularla hiç alakam yok. Hatta yeşil çaya bile çok kötü birşeymiş gibi bakarım ben. içemem içenede şaşarım :)
Bu arada Cey'e söyle oyun arkadaşı hazır :))

Çokkk çokk teşekkür ederim ilgin için lavantin:)

Derya dedi ki...

Öyküye çok geçmiş olsun. Bloğunuza bir başka blog aracılıyla ulaştım ve Öyküyü görünce gerçekten çok şaşırdık, neredeyse aynı yaşlarda bizim de bir Öykümüz var isimleri aynı olduğu gibi aralarındaki müthiş benzerlik bizi çok şaşırttı. İnsanlar çift yaratılır sözü gerçektende doğruymuş diyoruz. Tekrar çok geçmiş olsun diyorum... Sevgiler