13 Mayıs 2009 Çarşamba

BAHAR ŞARKILARI



Havalar düzeldi,giysi dolabında ki baharlıkları çıkarmanın tam zamanı derken,bizim memlekette bir yağmur,bir yağmur. artık ruhum bu kasvetli havadan iyice sıkılmaya başlamıştı ki bahar iyiden iyiye hissettirmeye başladı kendini. Hatta hafta sonu öykücüğüm ve ufukcuğumla beraber yeşillikler içinde ilk bahar kahvaltımızı yaptık bile:)Neyse ben bahar geldi,kırlara,bayırlara atarız kendimizi,çok sıkılmıştık kıştan,soğuktan,kat kat elbiselerden,zırh gibi ayakkabılardan,üşümekten heyyoooo iyi ki geldin bahar diye sevine durayım:)

Takvime baktımda bahar gelmiş gidiyormuş bile. ne kalmış şurada?Ama ben,ben daha hiççç birşey anlamadım ki. koskoca nisan ayı,aman Öykü hasta olmasın,aman üşütmesin,aman bir yerlere gitmeyelim,birileri gelmesin eşliğinde gelmişşşş,gitmişşş bile.
Neyse koca bir yaz var daha önümüzde değil mi:)
SAĞLIK OLSUN.

8 yorum:

Sibelbek dedi ki...

Yazı atlamadan dolu dolu yaşamak lazım, gerçekten baharın gelmesiyle gitmesi bir oldu. Şöyle gömlek, ceket gezemedik doğru dürüst :))
Size güzeelll, bol aktiviteli bir yaz diliyorum Şulecim.

ŞuŞu dedi ki...

sibelciğim,aslında mevsimlerden baharmış,yazmış, kışmış demeden,her anın tadını doya doya yaşamak lazım ama işte bazen olmuyor.günlük telaşların içinde kaybolup gidiyor zaman.

dileklerin için ayrıca teşekkürler umarım öyle olur:)

tibeti çokkk öpüyorum.

Hayalbemol dedi ki...

Biz de şirketimizde bölüm olarak piknik düşünüyoruz.
Bahar bizi terk etmeden, harekete geçmek lazım.

ŞuŞu dedi ki...

Hayalbemol,
evet bu güzel havada pikniğe gitmek lazım:)deli gibi eğlenmek lazım,baharı derin derin solumak lazım,arkadaşlarla hoş sohbetler lazım,yaşadığın her anın kıymetini bilmek lazım,yani ertelememek lazım:)
Mutlu mesut baharlar dilerim.

Geveze dedi ki...

öykü sağlıklı olduktan sonra sonbahar da bahar sayılır, o zaman kutlarsınız baharı ;))
geçmiş olsun tekrar...

ŞuŞu dedi ki...

geveze :)
ne güzel söylemişsin,teşekkür ederim:)

Miyozu dedi ki...

çok beğendim çiziminizi... çok şeker olmuş :))

ŞuŞu dedi ki...

zuzu,çokkk teşekkürler:)