23 Aralık 2009 Çarşamba

CANIMMMM MAC'im



Bütün günümü Öykü'nün sınıf arkadaşlarına hediyeler hazırlamak,paketlemek gibi acayip keyifli işlerle geçirdim. Sonra hediye paketlerinin üzerine iliştirmek için  yeni yıl kartları çizdim. Buraya kadar herşey çokk keyifli gidiyordu.Öykü'nün servisinin gelmek üzere olduğunu fark edip bilgisayarımı kapatayım dedim.Ekran karardı simsiyah bir yazı belirdi ve daha okumama fırsat kalmadan bilgisayarımdan dumanlar çıktığını fark edip hemen fişe sarıldım.Fişi çekmemle dumanlar kayboldu ama sanırım herşey için çok geçti. O an itibari ile tahmin edersiniz ki keyfim hiççç kalmadı.Korkumdan tekrar açamadım bilgisayarı,şimdi dört gözle Ufuk gelsin diye bekliyorum.
En çok tabletimin bozulmasından korkarken,Canımmm Mac'im beni terk etti sanırım.Bu arada şubat ayında çıkması gereken bir kitap için anlaşma yapmak üzereydik. Çok çabuk iyileşmen lazım sevgili Mac'im.Umarım çözülebilecek bir problemi vardır diye akşamdan beri içimden içimden tekrar edip duruyorum.
Bir süre laptopla idare edeceğiz ama onun tadını kimsede alamam ben :(


Ama herşeye rağmen ne diyoruz SAĞLIK OLSUN!! (Ameliyatımdan sonra ağzımdan hiççç ama hiççç düşürmediğim yegane cümledir kendileri)

6 yorum:

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Sağlık hepsinden önemli.
Kitap ne kitabı merak ettim çıkınca haberim olur mu acaba?
Sevgilerimle..


www.hayatizlerim.com

Sibelbek dedi ki...

Şulecim geçmiş olsun ama katılıyorum MAC'larin yerini hiçbir bilgisayar alamaz!!! :D
Yeni kitabınız da şimdiden hayırlı olsun, yine çok güzel işler çıkacak ortaya desene :)

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

ayyy, ya yassııık. maciton bir an once iyilesir insallah. bilirim, macten pcye gecmek attan inip esege binmek gibi geliyor. :P

ŞuŞu dedi ki...

Özlem,kesinlikle diyorum.Zaten olana çare yok ama yinede çok üzüldüm:(
Bu arada kitap okul öncesine hazırlık kitabı olacak. Harfleri öğreteceğiz:) Eline geçme şansı sanırım biraz zor çünkü kurumsal bir kitap olacak ve Ankarada bir kaç yerde satılacak ama nerede ?
Şimdilik bende henüz bilmiyorum.

Sevgilerle.

ŞuŞu dedi ki...

Sibelciğim iyi dileklerin için teşekkürler.
Bugün onsuz ikinci günüm:( Zor oluyor valla.

ŞuŞu dedi ki...

Frambuazlı ruh pastası,
Eşşek az kalır sıpaya bindim,ite kaka gidiyoruz işte:(
Yazık oldu gerçekten hem bana,hem mac'e.