1 Haziran 2010 Salı

BENİM SİNİRLER TAVAN YAPMIŞ DURUMDA.

Bom boş bir Mac var karşımda o bana bakıyor ben ona, Bloğa bir şeyler ekleyeyim diyorum aletin içinde program yok ki. Herşeyi ama herşeyi temizlemiş benim Ufuk.Ne var ne yok atmış hard disk'in içine,birde üstüne hard diski yanında götürmüş.
Hadi neyse dedim hafta sonu biraz maçtan biraz da gediğimiz yerlerden fotoğraflar eklerim,olmadı onu da yapamadım,neden? Fotoğraf makinesi de yanında adamın. E o zaman  birşeyler çizeyim  tabletin programı kurulu değil,üstelik cd de kayıp. Veee çizmem gereken elimde bekleyen işler de var.
Bana bi kaşık bide su lazım boğup atacağım Ufuğu.

Yok yeniden kuracakmış bilgisayarı,yok zavallı bilgisayar acı çekiyormuş çalışırken falan filan,eee tamam anladım da kaç gün oldu yahu  kur o zaman artık. Hem gül gibi geçinip gidiyordum ben,sıkıntımda yoktu ayrıca,biraz kasılıyordu çalışırken ama ben memnundum hayatımdan.

Neyse öyle bomboş bir post oldu bu da,kimin sayesinde? Tabi ki başladığı işi hemen ve benim dır dırım olmadan bitiremeyen Ufuğun.Bende ki bu sinir akşama kalırsa vay haline senin Ufukcuğum.

14 yorum:

Unknown dedi ki...

hahahahah..
Bizim de evde çakılması gereken bir sürü çivi,değiştrilmesi gereken lambalar var..İnadına yapmıyorum..Ama yaklaşık 1 aydır beklemedeyim..Umarım benim durumuma benzemez senin ki hihihi :))

ŞuŞu dedi ki...

Ahhh ahhh Pınarcığıım bu adamlar ne kadar gıcıklar yahu. Ha illa dırdırsa duymak istedikleri alasını ederim.
Ama ne var şöyle filmlerde ki gibi arka fonda bir müzik çalsa biz suratımızda salak bir gülümsemeyle birbirimize yardım etsek ben ona çiviyi versem o çaksa. Bilgisayarın içini boşaltsa ama hemen yeniden doldursa,mutlu mesut yaşasak:D

Ama yok illa tepemi attıracak:)

Sibelbek dedi ki...

Canım adamcaaz sana yardım etmek istemiş, senin yaptığına bak ama, cık cık!!! :P

ŞuŞu dedi ki...

Sibelciğim,aman uzak dursaydı onun yardımı ben memnundum hayatımdan:)

ceydabural dedi ki...

şuşucum mesaj gitmiştir yerine belkide :) akşama programlar yüklenir hazırlanır :)

Meral Erdoğan dedi ki...

suscugum biz seni cok ozledik, ama biraz daha bekleyebiliriz... lutfen muzigi biraz acip guzel seyler iç. ufuk eminim aksam her seyi halleder ve biliyorsun ki o cizilecek isler bir sekilde hep yetisiyor...

opuyorum seni cook!

ŞuŞu dedi ki...

Ceydacığım az önce aradı:)) Akşama halledecekmiş,ben günlerdir söylüyorum ama yumuşak yumuşak,artık dişlerimi göstermenin zamanı gelmişti:)))

ŞuŞu dedi ki...

Meral çok hoşsun sen ya:))
Tamam mesaj anlaşıldı müzik açılacak yanına en güzelinden bir içecek,sinirler yatışıcak,işler yetişir boş verilecek:)

Bende seni öpüyorum kocaman...

YETENEK-SİZİN dedi ki...

dert etme canım, herşey olacağına varır.

Nihan dedi ki...

ben onu bunu anlamam,zaten ne zamandır yoktun.iki çizim görelim içimiz açılsın diyoruz.ama,o da ne.mazeret mazeret.ben bu kadar hırpalatılmaya dayanmak zorunda mıyım.duygularım yok mu???????
hı??:DDD
bekle,bekle
elime ne geçti.

ŞuŞu dedi ki...

yetenek-sizin Ufuk böyle ertelemeye devam ederese ben olacakları görebiliyorum ama:))

ŞuŞu dedi ki...

Nihan,Ufuk bir gelsin ben bu yazdıklarını bir bir okutacağım ona. Aaaa benim canımm blog arkadaşlarımı ne hale gelmiş bir görsün bir utansın değil mi ama:)))

mine dedi ki...

ay ay dursun karşımda artık macim benim de düşüneyim dizeyim zihnimdekileri güzelce
kurtulayım şu virüslerden acelece : =)P

ŞuŞu dedi ki...

Tanrı büütün mac leri korusun :)))