24 Ocak 2011 Pazartesi

Bir Kutuda Sen Koy...



Kars Sarıkamış-Kazıkkaya Köyü Anaokulunda ki  minikler için hadi bir kutu da sen koy. Büyük yada küçücük bir kutu,ne koyabiliyorsan içine,gönlünden ne geçiyorsa. İçini doldurduğun her kutu onların minicik yüreklerini ısıtacak.

Bizim hazırladığımız kutular yarın yola çıkacaklar.

Detaylı bilgi için Nesocuğum'un bloğunda paylaştığı bir yazısı var tık tık lütfen.

9 yorum:

Yeşim dedi ki...

Sevgili Şuşu zaman kısıtlamamız var mı? Ben de destek olmak istiyorum. Bir de özellikle eksik olan neler?

Ebru dedi ki...

Hah demin çok acale geçmiştim aklıma takıldı döndüm. Yeşimin sordukları geçerli aslına benim için de kırtasiye mi kılık kıyafette olur mu linke şimdi bakamıyorum neyse akşam uzun uzun bakalım

Nesobaby dedi ki...

Şuşucum :) hem eline hem gönlüne sağlık
Ne güzel çizmişsin bayıldım :) Ayrıca taaa Ankara'dan günlerce beni arayıp ulaşmaya çabalaman da ayrıca beni çok mutlu etti ( ben de bilmediğim numara diye açmıyorum :) ama artık bildiğim kocaman bir yürek her zaman açacağım bir numara! :)
Arkadaşlar Anaokulu çocuklarına yönelik her türlü elişi malzemesi hamur oyuncak kıyafet çorap boyama malzemeleri kitapları şeker çikolara masal dvd/vcd'leri olur.
Gönderim için zaman kısıtı yok biz arkadaşlarımla birkaç koli gönderdik (kıyamam onlara sevinçten çığlık atmışlar bu ne güzel bir duygu :) hatta önümüzdeki hafta yeni gelenler ile bir koli daha göndereceğiz dvd player veren bir arkadaşım olacak çocuklar ilk defa masal çizgifilm görecekler hayatlarında.
Fatma Betül Yılmaz / Kazıkkaya Köyü İlköğretim Okulu / Kazıkkaya Köyü / Sarıkamış / Kars
bu adrese gönderebilirsiniz. Eğer başka sorularınız olur ise de lütfen Şuşu veya bana mail atmaktan çekinmeyin ben ilgili kişilere sorar size dönerim :) istanbuldaysanız bu haftasonu öğretmen ailesinin yanına gelecek onunla da gönderebiliriz yeterki siz gönül verin bu işe :)
Teşekkür ederim Şuşu 'cum :*

Yemekbahane dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Yemekbahane dedi ki...

Şuşucum, kalemin yine bir gönlü değil, bin gönlü fethedecek. Nesonun girişimi çizgilerinle can bulmuş hakikaten. Müsadenle ben de bu harika çizimle kendi bloğumda bu harika sosyal projeden haberdar edeceğim okurlarımı.

Elinize sağlık cümleten !
Müge

Ebru dedi ki...

Şuşum sayfama bilgi ekledim.

ŞuŞu dedi ki...

Yeşim zaman kısıtlaması yok ne zaman gönderebilrsen.
Son yayınladığım yazıda bir liste var,orada yazıyor eksik gedikler.

Çok teşekkürler:)

ŞuŞu dedi ki...

Mügeciğim ya ne güzel yazmışsın,çok hoşuma gitti doğrusu. Teşekkür ederim çookk:)

Yeşim dedi ki...

Evet tatlım okudum listemi yaptım :) önümüzdeki ay inşallah göndereceğim :)