24 Ocak 2011 Pazartesi

Biraz Sitem...

İnsanların bu yardım kampanyalarına olan hassasiyeti gözlerimi yaşartıyor... Sizde kampanyaya katılın vs. vs. hediye edeceğim desem acaba durum değişir miydi?
 
Tuhafff ....

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Şuşu ne yapabiliriz?

Ebru dedi ki...

Şuşucuğum kaçırdım mı bilmiyorum Yardım için elimden gelen ne varsa hazırım.

kara kitap dedi ki...

oyy, birileri şuşu'yu fena kızdırmış. hediyeyle yardım edecek etmesin be şuşu,ben kutuları gördüm mesela evdeki oyuncak kutusu geldi aklıma.akşam bir ayıklama yapacağım.sen uğraşmış çizmişsim böyle birşey o bile yeter.:))

Ebru dedi ki...

Şuşucuğum soracaklarım var ama akşama artık .Alttaki başlıkla ilgili bir kutu da sen koy ile.

Nesobaby dedi ki...

Şuşu'cum maalesef öyle ama bak yine de gönüllü insanlar çıkıyor ben artık dünyayı böyle kabul etmeyi öğrenmeye çalışıyorum :(
Görüyorum mesela bazı bloglarda bu ay çekiliş var deyince 100 den fazla kişi ilgi gösteriyor ama ucunda hediye yoksa herkes kaçıyor
Ama olsun bak sayende yukarda yorum bırakan arkadaşlara ulaşmış olduk :)
Ben bundan sonra şöyle göndereceğim mesajları : bu mesajı en az 10 kişiye gönderirsen çok mutlu olacaksın çok güzel bir duygu seni bekliyor olacak , bu kampanyaya yardım edersen tuttuğunu altın olacak :)))
Öptüm !

Ebru dedi ki...

Şuşucuğum profilini açamıyorum bugün nehirida@gmail.com bi mail atabilir misin canım?

ŞuŞu dedi ki...

Syrakusacığım anaokulu çocukları için ne gerekiyorsa yaşlarına uygun herşey olabilir:)

Çokkk çokk teşekkür eder ŞuŞu:D

ŞuŞu dedi ki...

Ebrucuğum teşekkürler:)

ŞuŞu dedi ki...

Karakitap bazen böyle delleniyorum da,buradan hiç göstermemiştim açılışı yaptık:) Hadi hayırlısı bakalım:)

ŞuŞu dedi ki...

Nesocuğum ben dünyayı böyle kabullenmekten yana olmadım hiç. Çevremde ki insanlarda kabullenmesinler. Bazen söylemek lazım,açık etmek lazım. Ne yapalım bende böyleyim:)

Nesobaby hanım:)Ben o mesajı 50 kişiye göndereyim altın falan istemem,şu ara biraz huzura ihtiyacım var,huzurlandırır mısınız beni?:D

Nesobaby dedi ki...

Canım emin ol ben de hiç haksızlıklara gelemem taş altında kalırım laf altında kalamam :))
Dediğim gibi öğrenmeye çalışıyorum insanları gönüllü işlerine zorlayamıyorum , burada kaç tane arkadaşım kaç kere mesaj attım bişeyler çıkar diye bak yazımda da okuyacaksın gönderenlerin katılanların yarısı benim arkadaşlarımın arkadaşları. kendi arkadaşlarımın destek vermemesi hakikaten can sıkıcı ama napayım insanlara kızamıyorum da ama inatla ben de aynı kişilere destek için çağrı mesajı atmaya devam ediyorum. Belki onlar da bizden birşeyler öğrenirler belki bir şekilde değişir duyarlı insanlar olurlar :)
Aslına bakarsan insan zaten bunları yapınca içi huzurla doluyor bu dünyada bir işe yarıyorum birilerinin bir işine yarıyorum diyor :) Ama işte insanlar huzurun değerini kaybetmeden bilemiyorlar o yüzden herkes altın peşinde :)))
Sen böyle devam et arkadaşım siteminde çok haklısın gerçekten de ;)

ŞuŞu dedi ki...

Nesocuğum çokk çokk öpüyorum seni.Bende ki huzur hiç baki kalmadığı için,sürekli kendimi didiklerim çünkü. Huzurun kıymetini en iyi anlayanlardanım diyelim:)