1 Mart 2011 Salı

Yok Söylenecek Birşey Yok!!!


Şimdi ben burada bunları yazıyorum da yarın yazabilcekmiyim belli değil. Bloglar en geç 2 gün içinde kapatılacak gibi bir yazı okudum bir yerlerde,öylece çok şey okudum ki nerede ne yazıyordu kim yazmıştı allak bullak oldu hepsi. Mesele blogu taşımak değil ki,taşırız taşımasına da ne değişecek?
O eller,o beyinler  başka bir zaman başka bir şekilde yine hayatlarımıza uzanacaklar!!! Daha önce örneklerini görmedik mi?

Bu can sıkıcı gelişmelerin yanı sıra  keyifli birşey var ki Ajanda'nın mart sayısı yayında. Kapağına da mart ayı münasebetiyle kedicik misafir oldu:)
Derginin bu ay ki hediyelerinden biri benim ile alakalı. Bu sebepten,gönül ister ki benim takipçilerime gitsin:) Hediye nedir ve nasıl kazanacaksınız ? Tüm bilgiler derginin sayfalarının birinde,karıştırın bakalım:)  tık tık

Bu anlamsız saçma sapan durum son buluna kadar (ki umarım çabucak biter) buradayım.
 http://www.facebook.com/profile.php?id=7...

9 yorum:

Ebru dedi ki...

Canım sayfan açılıyorken benim sayfadaki yazıyı kopyala istersen kapandı bugün dns ayarları ile ilgili bilgi ekledim bunları yapınca açtım ben.

ŞuŞu dedi ki...

Ebrucuğum akşam kapanmıştı şimdi girebiliyorum. Sonrası meçhul:/
Çok teşekkür ederim bilgi için.
Öpüyorum seni:)

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

O cici hediyelere talip oldum bile:)
Dns ayarlarını değiştirmek işe yarıyor. Bir de öyle deneyin. Umarım bu durum geçicidir...
Sevgiler.

Bugday Tanesi dedi ki...

Ben dün kapanmadan okuyabildim Ajanda'yı ve seninle ilgili çekilişe katılabilmek için mail de attım. Yine yazılar çok keyifli olmuş.
Ajanda'yı seviyorum :)

pluie dedi ki...

bu blog kapatma mevzusunu anlamış değilim henüz ama umarım hiç biri kapanmaz birinin yaptığı bir hata yüzünden neden hepsini etkilesin ki? İnanıyorum ki düzelecek bu durum. :)

Şuşu senin daha önce kullandığım çalışmanı tekrar kullandım sayfamda yeni sayfamda eskisi olduğu gibi duruyor ama yenisi işte... Neyse

Umarım bloğumuza birşey olmaz.

Sevgilerimle

pluie

Meyra dedi ki...

ttnet sayesinde bağlantım henüz var ama nereye kadar meçhul.! dns ayarlarınıda değiştirdim birçoğumuz böyle girebiliyoruz.
ama eksiğiz şuşu arkadaşlarımızı istiyorum çok özledim ben:((

ŞuŞu dedi ki...

Marifetli Peri,Buğday tanesi bol şanslar:)

ŞuŞu dedi ki...

Pluie çok geçmiş olsun,kulak ağrısı zordur bilirim.
Bu blog kapatma mevzusu kabak tadı verdi bir an önce düzelsin istiyorum:/

ŞuŞu dedi ki...

Meyraaa diken üstünde bir bekleyiş işte. Ben laptopumdan girebiliyorum Mac'te açmıyor. Kapatmaları bile alengerli salakların. Ve bende özledim bir tuhaf buraları,gemiyi terk edip gitmiş gibi herkes.Kaptan burada ama tayfalar yok,yolcular yok:(