19 Mart 2012 Pazartesi

Benim hayallerim var...


Koca bir kış geçti şuraya doğru düzgün yazıp çizmeden. Hiç hayıflanamadım bu sene buralarda Ankara buz,kar bizimle oyun oynuyor,daraldım bunaldım demedim. Zaten hiçç çekilmezdim. Hem çalıştım çokça hem havayla içten içe didişip durdum. Başka başka sosyal ağlarda paylaştım çizimlerimi blogda paylaşmayı canım istemedi. Neyse geçer dedim,vardır bir derdim dedim bekledim,işte geldim. Yoğun çalışıyorum bu aralar,keyfim için çizdiklerim hep kağıt kalemle oluyor çünkü bilgisayarın başına geçmek iş demek. Çokça yazar çizermiyim bilmem ama en azından herşey yolunda demek için uğrayayım dedim.

evet biliyorum çizim başka telden çalıyor yazılanlar başka, çizimin bağlantısı başlıkta;)

8 yorum:

Sinem Ergun dedi ki...

Çizime bayıldım, deniz saçlı kız:) İzin veririsen bastırıp asmak isterim duvarımıza:) Sen hep çiz hep paylaş canım arkadaşım, sevgiler

Bugday Tanesi dedi ki...

baYadır yazmamışsın cidden buralara,ama yokluğunu hiç aramıyorum çünkü seni sıkı takip ediyorum :)

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

arada boyle haber et iyiyim diye. sanatci insanini sik bogaz etmiyim mail atarak deyp, bekliyordum ben de. endiselenmeye baslamistim. sukur iyisin :)

ŞuŞu dedi ki...

Sinemciğim canımm izinde ne demek,seve seve:) orjinal halini göndermeyi çok isterdim fakat kağıt kalem usulü olunca çizim tarayıp mail atsamda sanırım tat vermez:( seni çok seviyorum ufaklıkları öperim çokkk:)

ŞuŞu dedi ki...

Dilekciğim yazamıyorum ya:( bi sürede yazıp çizmeyecek gibi de görünüyorum.Yoğunum bu aralar ama dediğin gibi görüşüyoruz bir şekilde ne güzelll:) Öpüyorummm...

ŞuŞu dedi ki...

Frambuazım Ruhum Pastam iyiyim yok bir yaramazlık:) sadece yoğunluk,ki şikayetçi değilim.Hem rahatsız etmekte neyin nesi ne zaman istersen yaz memnun olurum hasret gideririm birazda:)

Melih Çağrı dedi ki...

Benimde hayallerim var ve bu hayallerimin ilk adımlarını atıyorum.
Neyse. Çizimlerinizi çok beğendim. Özellikle yaratıcılığınızı ve özgünlüğünüzü. Bende yeni açtığım bloğuma beklerim.

Unknown dedi ki...

şahane bi çizim süpersin yaaa!!!=)) bildiğimiz renkli pilotlarla A4 kağıdınamı çizdiniz yoksa??