6 Aralık 2012 Perşembe

kartpostallarım satışta



Aklımda milyon tane proje fink atarken ben sürekli erteledim de erteledim. İlk önce şunu bir oldurayım,aa bak bunu da yapmak lazım,şu işi bir yetiştireyim ondan sonra diye diye bugün oldu. Aslında ciddi anlamda yazın başından beri bir çok yapmayı istediğim şey vardı. Ama ben deniz,tatil, kum,oh mis tadını çıkarıyım dedim 3 ay tatil yaptım,e tabi yine erteledim:)
Şimdi o aklımda fink atan yapmayı istediklerimden ilk'i yeni yıla ŞuŞu kartpostalları çizmekti. Neyse ki yetiştirdim:) diyor ve kartpostallara göz atmak isterseniz http://illustrasyonsusu.blogspot.com/ adresine bekliyorum:)

8 yorum:

Bugday Tanesi dedi ki...

Şuşu,yorgun geçirdiğin tüm o gecelere değmiş :) Ben eğlenerek inceledim ve postacı kapıyı çaldığında kim bilir ne mutlu olacak dedim alan insan. Bizi projesiz bırakma!

tuğba canyurt dedi ki...

elinize sağlık çok şirinler.
size logolar hakkında bir mail attım göz atarsanız sevinirim

ŞuŞu dedi ki...

dilekciğim çok çok teşekkür eder birde bi çok öperim :)
Var var projeler,yakında yeni yeni şeylerle pat diye çıkabilirim:)

ŞuŞu dedi ki...

tamam bakayım Tuğba hanım,gereksiz kutusuna düşüyor bazen mailler ve ben her defasında oraya bakmayı unutuyorum.En kısa zamanda geri dönerim:)

Bellanomisma dedi ki...

Şuşucum ellerine sağlık çok güzel görünüyor. Bol kazançlar:)

ELİF dedi ki...

Çok güzeller ellerine sağlık...
sevgimle...

özii dedi ki...

şuşum gerçekten çok güzeller hepsi biribiirndne güzelll eline sağlıkk

A-H dedi ki...

kartpostal setlerinin hepsi birbirinden guzel olmus, insan onlari yazip postalamaya kiyamaz ben olsam hepsini kendime saklardim :)))