27 Temmuz 2010 Salı

Ey Allahım sen aklıma mukayet ol...

Sabah gözümü açtım matkap sesi,yedim içtim matkap sesi,dışarı çıktım geldim hala matkap sesi,çizdim sildim,çizdim sildim yine matkap sesi ve biliyorum ki sabah uyanacağım yine yine yeniden matkap sesi.

matkapçıya mesaj :Ya Matkapçı bey ve saygıdeğer işveren nerenizi yaptırıyorsunuz bilmem ama el insaf artık,daraldım. Zaten hava sıcak,zaten deli dolu bir dünya iş var,zaten yetiştirememişim bir çoğunu. Bak akşam oldu hadi kalk git evine,çocuğun vardır hatta bir karın bekler seni,hadi koş koş artık yaaaa!!!

5 yorum:

kara kitap dedi ki...

geçen gece saat 3 sularında o matkap sesinden bizim mahallede de vardı.karşıdaki dükkanda gece 3'te tadilat yapıyorlar.yok artık dedim ve boş durmadım polisi aradım.neyse ekip geldi ve uyardı da adamlar sustu.ama senin ki anlaşılan yasal bir tadilat,biraz sabredeceksin ve işin çabuk bitmesi için dilek dileyeceksin.

ŞuŞu dedi ki...

kara kitap çevreye verdikleri rahatsılık umurlarında değil adamların. Nedir bu tadilat, bütün evi baştan aşağı oydular sanırım.
Neyse ki bugün tüm gün dışarıdaydım da kurtardım kendimi:)

Adsız dedi ki...

Hay Allah'ım demek bu tür olayları yaşayan bir tek ben değilmişim :) Bazen günlercehaftalarca süren bir arıza etrafımda oluyor ..

ŞuŞu dedi ki...

Rd Riding Hood hahahaa aslında arızalı olan bizmiyiz acaba:)
Takıntı konusunda üstümüze yok mu acaba:D

Adsız dedi ki...

Ben bu işin içinden çıkamadım sevgili ŞuŞu :)) Sen ne dersen o olsun :D