29 Eylül 2010 Çarşamba

Sabah sabah ne gerek vardı şimdi hım ?

Bak işte Eylül de bitiyor,hayat akıp gidiyor demiştik ya:) Tadını çıkarmak lazım doya doya duya duya içine sine sine. Sabah tatsız ayrıldık Ufuk'la şimdi aklımın bir köşesi onda ama  içimde ki inatçı ruh arama diyor.Bir tarafı da bir düşün sanırım senin payında büyük bu tatsızlıkta diyor.Ama bazen kendimi sorgulamak bana iyi gelmiyor hem işime gelmezse ona da kızıveriyor susturuyorum.Şimdi benden yana olmayan içimde ki ŞuŞu'yu susturdum rahatladım:) Aklımın bir köşesinde kalan Ufuk ise sanırım akşama kadar beni daraltmaya devam edecek.

10 yorum:

Unknown dedi ki...

Şuşucuğum,olur arada öyle..Önemli olan fazla uzatmamak.KOnuşa konuşa herşey hallolur.
Bu arad ne güzel başlamışsın foto çekmeye..
Ellerin dert görmesin güzel arakdaşım.
Sevgiler

Sibelbek dedi ki...

nedense bu tatsızlıklar hep bizi tırmalar, erkekleri ırgalamaz. yine dayanamayıp arayan biz oluruz. en azından bizde böyle olur hep :)

ŞuŞu dedi ki...

Ah be pınarcığım doğru söylüyorsun da insanın tadı kaçıveriyor işte.
Ufuk yeni makinesi gelince diğerinin pabucunu dama attı:) E öylece duruyor rafta hazır tabletimde bozuk biraz uğraşayım dedim. sizin elinize su dökemez benim çektiklerim:)
Duruyu öp kocaman..

Nazpek dedi ki...

olur böyle vakalar uzamadan bitiverirsin gitsin

ŞuŞu dedi ki...

Sibelciğim bizde hata oranı baz alınır. kim daha az hatalıysa o diğerinin burnunu sürter:)şun da haklısın daralan bunalan genelde hatunlar ama biz hatunlar zaten bunalmaya daralmaya eğilimliyiz sanki biraz hım? :D

Nazpek dedi ki...

ayrıca foto yine çok güzel hele kupanın şirinliği ne öyle

ŞuŞu dedi ki...

nazpek uzayacak kadar uzun boylu değildi Allahtan:) Ama küçücük bile olsa tatsızlık ne gerek vardı diyor insan..

ŞuŞu dedi ki...

ayrıca ben yine çokk teşekkür ederim nazpek:)Kupa öyle kocaman ki hızlı hızlı tüketmek lazım sıcak içecekleri nitekim sonuna doğru tadı kaçıyor:D

zühra dedi ki...

Şuşu mrb, her evlilikte olan rutin olaylardan biri sanırım. Uzatmamakta fayda var ancak konu ve kırılganlık derecesi de bunu etkiliyor tabi. İçinden nasıl geliyorsa, kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle davran.
Ama inşallah fazla uzamaz

ŞuŞu dedi ki...

Zühracığım değil mi her evlilikte olan şeyler,olmadan olmuyor nasıl birşeyse bu:)
Öpüyorum sevgilerle.