22 Mart 2011 Salı

Ben arada yazarım,belki okursun,belki aman be dersin,sen bilirsin...

Blogumu takip edenler sıklıkla rastlarlar yazdıklarımın içinde ki gelgitlere. Hah işte yine öyle bir garip hallerdeyim gibi gibi,ama diplerde değilde suyun yüzünde çırpınıyorum sanki. Ben şu içimle olan savaşımı hiç çözemedim. Benden bağımsız takılıyor,habersiz ve umursamaz gibi. Nedenin ne olduğunu bilmediğim şeylerle sıkıyor, bunaltıyor sonra bir bakmışsın yine nedensiz bir şekilde sevgi pıtırcıkları salıveriyor içime. Hal böyle olunca bende ki dengesizlik almış başını gidiyor. Hadi ben alıştım bu duruma diyelim ama hayatımda öyle yada böyle var olan insanlar için durum daha zor olsa gerek. İnsan nasıl davranacağını şaşırır. Ben olsam kendime hiç bulaşmaz olabildiğince uzak dururdum . Çekilir dert değil kıvamında olduğum zamanlar oluyor yalan değil. Bunca renkli cicili bicili şeyler çizerken bunları yaşamam tuhaf görünüyor mu oralardan acaba:) Ama takdir edersiniz ki insanım yahu,bildiğin insan işte.Gelleriyle gitleriyle bildiğin insan.Şimdi ortada ne varda ben bunları yazıyorum? Hiç bir fikrim yok. Vardır kızmışlığım bir şeylere,vardır içime basıp basıp duran bir şeyler elbet. Belki şimdi geçmiştir ama her an ben geldim diyebilir. Bu ruh hali denen şey anlaşılır çözülür şey değil bence. Çözen varsa alnından öpülesidir hatta:)

Dinliyorum ...

10 yorum:

Aslısın dedi ki...

Beni anlatmışsın:) Dolunayın etkisi 4 gün sürecek demişti susan ablam, ondan bu yoksa bizde bir dengesizlik yok haşa:)

ŞuŞu dedi ki...

Alınma üstüne diyorsun yani:) Ahh ahh başıma ne geliyorsa meğer sorumlusu şu namussuz dolunaymış ya,rahatladım. 4 güne birşeyciğimiz kalmaz diyorsa susan abla mesele yok:)Sabah ev halkını da bilgilendiririm,rahatlarlar onlarda:D

Ebru dedi ki...

Ee bu dolunay hep tepemde demek ki Şuşucuğum bu anlattıklarını hafta 7 gün ben 5 günü yaşıyorum malum sen de görüyorsun:)
Her ne olursa havalardan diyelim ben de öyle yapıyorum hep

Sibelbek dedi ki...

aynı gelgitler bende de oluyor be Şulecim ve beni takip edenlerde aynı şeyleri düşünüyorlardır eminim, zaten dile getirenler bile oldu :P insanız dediğin gibi, o kadar normal ki aslında :) ben böyle zamanlarında seni daha çok görmek isterdim şekerim ayrıca. ancak benim gibi biri beni anlar diyerek ;)

Gulcin dedi ki...

ayni ben
ben kendime katlanamiyorum bazen insanlar bana nasil katlaniyor bilmiyorum...

özii dedi ki...

Üzgünüm Şuşucum ama bu çözülesi iş değil...
Okudukça insan sadece "deli değilmişim oleyy, herkes böyle hissediyor " diye sevinebiliyor bile :) gelleriyle gitleriyle heyheyleriyle işte biz hayatın ta içindeyiz :)

Profösör dedi ki...

Kendince negatiflerins nedir? çözükleyi bekleyen, inanın onlarda gizli bu formül. çözüm için pozitif değerlerini öne süreceksiniz. Ruhunun derinliklerinde çözümlenmeyi bekleyen sorunların olabilir. hatta bilinçaltında. beklentilerin olabilir. Basit gibi görünen..

kara kitap dedi ki...

yalnız değilmişiz.kadınların gelgiti hiç bitmez.ben de suçu aya attım bugünlerde.nevruz da geldi geçti.bekliyorum bakalım.

Nesobaby dedi ki...

ne burcusun sen bakayım? :))

ŞuŞu dedi ki...

Yanlız olmadığımdan emindim canım zaten:)
Bu arada Nesocuğumm yengeçim yengeç:)

Profesör ruhumun derinliklerine inmeme gerek yok:) Hepsi gün yüzünde ama ben çok irdelemiyorum çünkü zaman zaman varlar zaman zaman yoklar.Çokta hırpalamıyorlarsa böyle de yaşanabilir:)Teşekkürler...

Sevgiler..